U bevindt zich hier: / Participatie / Projecten / DoTV

Do TV = Duurzaam ondernemen op TV, doet u mee?

Het is de hoogste tijd om verantwoord ondernemen blijvend in het bewustzijn te planten van zowel ondernemers als consumenten. Daarom ontwikkelt tv-producent “the JAM department” in samenwerking met de RvE groep “Doordacht Ondernemen” een televisieserie voor de zender RTL7/RTLZ.

In 8 delen zal het programma laten zien dat duurzaamheid géén containerbegrip is. Dat werkelijk verantwoord ondernemen voor sommige bedrijven een vanzelfsprekendheid is, maar voor anderen nog steeds een uitdaging, waar zij zich schoorvoetend aan wagen. In het programma zullen gemotiveerde ondernemers die voor duurzaamheid kiezen gecoacht worden in het oplossen van hun grootste knelpunt in dit proces.

Om dit project te realiseren zoeken wij contact met verantwoorde ondernemers in spé. Bedrijven die zichzelf herkennen als beginnend duurzame onderneming. Die gemotiveerd zijn om veranderingen door te voeren, maar tegen obstakels aanlopen. Organisatorisch dan wel productioneel. Kortom ondernemers die het aandurven om zich met hun bedrijf in de etalage te zetten en de uitdaging aan te gaan om een verdere stap te zetten op weg naar verantwoord ondernemen.

Verder zijn wij op zoek naar koplopers. Bedrijven die hun sporen al ruimschoots verdiend hebben als het gaat om maatschappelijk duurzaam ondernemen. Zij treden op als voorbeeld en/of als coach.

Voor een oriënterend gesprek over participatie in dit project, kunt u contact opnemen met Margot Nicolaes:

  • Mobiel: 06-41244025
  • E-mail: margot.nicolaes@thejamdepartment.nl
of Rick Riemsdijk van Eldik:
  • Mobiel: 06-229925666
  • E-mail: info@rve.nl
Een uitgebreid format voor het TV programma is op aanvraag beschikbaar